Počet položek: 0 0,- Kč

Caniviton forte 30 1000g

Caniviton forte 30 je doplňkové krmivo podporující funkci kloubů

kliknutím zvětšíte
Caniviton forte 30 1000g Vétoquinol
ks
Výrobce:Vétoquinol
Cena s DPH : 1 490,- Kč
DPH:15 %

Caniviton forte 30 je doplňkové krmivo podporující funkci kloubů. Obsahuje chondroitin sulfát, Harpagofyt ležatý (Harpagophytum procumbens), stopové prvky důležité pro klouby, L-karnin, antioxidanty. Toto doplňkové krmivo je určeno pro psy jakéhokoliv stáří a plemene. Chondroitin sulfát udržuje chrupavku pružnou a podporuje přirozené funkce kloubů. Podávání Caniviton forte 30 je zvlášť důležité při velké zátěži šlach, vazů a kloubů. Harpagofyt ležatý zvyšuje radost psa z pohybu a u starších psů zvyšuje jejich celkovou pohodu.
L-karnitin hraje rozhodující úlohu ve funkci kosterního svalstva a zkracuje dobu potřebnou k zotavení po intenzivních výkonech. Jód a mangan podporují látkovou výměnu a zvyšují tak vitalitu psů. Vitamin C a selen zvyšují ochranu buněk.
Složení: Ovesné vločky, slad, sušená mrkev, směs bylin, želatina, včelí produkty, chondroitin sulfát, kořen z Harpagophytum procumbens, sójový olej, chlorid sodný, uhličitan vápenatý
Vitamíny a provitamíny: vitamín C (L-askorban vápenatý E302) 5000 mg. Chemicky definované látky s obdobnými účinky jako vitamíny: L- karnitin 5000 mg. Aminokyseliny a jejich soli: DL-methionin, technicky čistý (3c301) 5000 mg. Směs stopových prvků: mangan ( síran manganatý monohydrate E5) 120 mg, jód (jodid draselný, E2) 3 mg, selen (seleničitan sodný E8) 0,5 mg. Pojiva,protispékavé látky a koaguláty: oxid křemičitý koloidní (E551b) 4 g. Zchutňovadla.
Dávkévání: Psi: 1 odměrka/30 kg živé hmotnosti/den
Při dlouhodobém podávání může být denní dávka po 3 týdnech snížena na 8 g (tzn.1/2 odměrky).
1 odměrka = 16 g směsi = 300 mg chondroitin sulfátu

Potřebujete poradit ? Caniviton forte 30 1000g Vétoquinol

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace